Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona activa el dispositiu especial de trànsit de Tots Sants

Durant els dies al voltant de l’1 de novembre també s'amplia l'horari de visites al cementiri i es reforça el transport públic

Imatge d'arxiu del cementiri de Tarragona Imatge d'arxiu del cementiri de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 28 Octubre 2021 21:35

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament de Tarragona ha activat el dispositiu especial de trànsit desplegat per la Guàrdia Urbana. També s'han ampliat els horaris d’obertura del cementiri i de venda de flors i s'ha reforçat el transport públic per tal de facilitar la mobilitat i les visites al cementiri durant els dies al voltant de l’1 de novembre.

Horaris d’obertura del cementiri

L’horari d’obertura del cementiri de Tarragona serà, de 9 a 18 h, de manera ininterrompuda tota la setmana del 25 d’octubre a l’1 de novembre, cap de setmana i dia 1 inclosos. El dimarts dia 2 de novembre l’horari serà de 9 a 15 h.

Dispositiu especial de trànsit

Aquests dies s’ha previst una dotació d’agents de la Guàrdia Urbana per regular el trànsit, de manera fixa als accessos del cementiri durant tota la setmana i fins al dia 2 de novembre inclòs Pel que fa a la regulació del trànsit, els sentits de circulació per accedir en vehicle no variaran respecte a l’ordenació normal.

L’accés al cementiri està previst pel carrer Fra Antoni Cardona i Grau, l’avinguda Maria Cristina, el passeig Torroja, el camí de l’Ermita del Llorito i el camí del Nàstic i carretera A-7.

L’aparcament de vehicles no estarà permès davant del cementiri perquè hi ha instal·lades les parades de flors. Com cada any, es podrà aparcar al vial del túnel que creua per sota l'autovia de circumval·lació A-7 entre el carrer les Arcades (part del darrere del dipòsit de vehicles) i l’aparcament dissuasiu, on es permetran quatre línies d'estacionament per a les visites al cementiri.

L’estacionament de vehicles amb persones amb mobilitat reduïda i taxis es podrà fer a l’esplanada de davant la porta principal del cementiri i la sortida per la part més propera a la cruïlla amb Rovira i Virgili (veure plànol):

Plànol dispositiu trànsit cementiri Tarragona 2021

Reforç del transport públic

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, l’Empresa Municipal de Transports (EMT) amplia la freqüència de pas dels vehicles que tenen parada al cementiri de la L6, que cobreix el trajecte Camp Clar - Sant Pere i Sant Pau.

L’ampliació d’horaris estarà vigent, des de dissabte dia 30 d’octubre fins dilluns dia 1 de novembre. Els autobusos, que circulen en horari de caps de setmana i festius, ampliaran la freqüència per fer front a l’increment previsible de la demanda en un dia en què la tradició marca visitar els difunts al cementiri.

Per altra banda, enguany la L6 no és l’única línia que dona servei al cementiri, ja que el passat mes de juny, la L21 -que uneix la Part Baixa, la Part Alta i l’Hospital Joan XXIII- va incorporar la nova parada “Dissuasiu Cementiri” a la rotonda del Camí del Llorito. D’aquesta manera s’amplien les opcions que ofereix el servei públic de transports per tal de facilitar la mobilitat de la ciutadania.

Venda de flors

Enguany hi ha instal·lades sis parades de venda de flors als voltants del cementiri, del 25 d’octubre al 2 de novembre. L’horari d’obertura i venda de les parades és de 9 a 18 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: