Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca celebra aquest diumenge el tradicional romiatge a Mas Calvó

Per arribar-hi, hi haurà un servei de transport gratuït des de la Pineda, a Vila-seca i a la Plana

Imatge d'arxiu del tradicional romiatge dels nuclis de Vila-seca al Mas Calvó Imatge d'arxiu del tradicional romiatge dels nuclis de Vila-seca al Mas Calvó ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Octubre 2021 22:44

En commemoració a la Festivitat de Sant Bernat Calvó, aquest diumenge 24 d'octubre es farà el tradicional romiatge a Mas Calvó. Concretament a les 12h hi haurà la Missa en honor a Sant Bernat Calvó, durant la qual es cantaran els Goigs, a càrrec d’exalumnes del Conservatori de Música de Vila-seca, amb acompanyament de piano. Posarà punt i final a la festivitat l’actuació de l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina, a les 13h.

Com cada any, per tal de poder arribar a Mas Calvó el 24 d'octubre, hi haurà un servei de transport gratuït des de la Pineda (a la plaça de Manuel de Falla), a Vila-seca (a l’avinguda de Ramon d'Olzina, davant del Parc de la Riera) i a la Plana (a la parada de bus del carrer del Camí dels Morts).

L'acte està organitzat per la Fundació Privada Bernat Calvó, la Parròquia de Sant Esteve i l'Ajuntament de Vila-seca

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: