Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fridays For Future Tarragona torna als carrers aquest divendres

El col·lectiu convoca una concentració per denunciar la crisi climàtica, aquest divendres 22 d'octubre a les 18h, a l’avinguda Roma, al tram del pont del riu Francolí

Imatge d'arxiu d'una manifestació de Fridays For Future a Tarragona Imatge d'arxiu d'una manifestació de Fridays For Future a Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 22 Octubre 2021 00:09

Amb motiu de la vaga global pel clima convocada a nivell mundial, aquest divendres 22 d’octubre Fridays For Future Tarragona convoca una concentració per denunciar un cop més la crisi climàtica.

La convocatòria a Tarragona serà, a partir de les 18 hores, a l’avinguda Roma, al tram del pont del riu Francolí. Aquest cop, el moviment juvenil amb el suport de Greenpeace i Ecologistes en Acció, vol visibilitzar un tema local -que és el riu Francolí- aprofitant que Ecologistes en Acció va presentar fa uns mesos un projecte de renaturalització del riu. Alhora, es reivindicarà la importància de la mobilitat sostenible, el tema principal que es tractarà a nivell estatal.

Des del moviment asseguren que “no podem seguir pensant amb ampliar aeroports o promoure el turisme de creuers”. “Tarragona i el territori han d’avançar cap a la mobilitat sostenible”, afegeixen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: