Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concentració matinal a Tarragona per reivindicar un ferrocarril de proximitat

Es convoca aquest dimarts 19 d'octubre, a les 11h, al Balcó del Mediterrani, amb el lema "Per un tren que vertebri el territori i refredi el planeta"

Imatge d'arxiu d'una concentració a l'estació de Tarragona Imatge d'arxiu d'una concentració a l'estació de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Octubre 2021 20:33

El col·lectiu 3a. Joventut per la República, en col·laboració amb la Plataforma en Defensa del Ferrocarril del Camp de Tarragona (PDF), dedicarà la concentració periòdica del proper dimarts dia 19 d’octubre a la reivindicació d’un ferrocarril de proximitat "que respongui a les necessitats de la mobilitat quotidiana i que contribueixi a una mobilitat més sostenible".

Els convocants de l'acte afirmen que aquests objectius, en el cas del Camp de Tarragona, es centren en la millora dels serveis de regionals i de rodalies, l’increment de freqüències i la millora de la fiabilitat i dels temps de recorregut, la realització d’infraestructures pendents (Tramcamp, Bellisens, variant de mercaderies per l’interior, estació d’enllaç entre la velocitat alta i la via convencional) i la recuperació dels serveis de llarga distància i trens nocturns.

Aquesta acció s’inscriu dins dels actes de la setmana de reivindicació del ferrocarril de proximitat, convocada per la Coordinadora Estatal por el Tren Social, Público y Sostenible. Podeu llegir el seu manifest aquí.

Amb aquesta concentració, la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat (pdf.camp) i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) reivindiquen una vegada més "la necessitat de millora del servei ferroviari convencional del Camp de Tarragona".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: