Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus inaugura la plaça de M. Àngels Ollé i l’escultura de la venedora d’anissos

El passeig de la Boca de la Mina acollirà aquest dissabte a la tarda els dos actes d’homenatge i reconeixement

La venedora d'anissos La venedora d'anissos Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus / Col·leció Josep Ornosa Soler / Autor: Josep Ornosa Soler, circa 1960
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 08 Octubre 2021 23:35

Aquest dissabte 9 d’octubre, el passeig de la Boca de la Mina de Reus acollirà dos actes d’homenatge i reconeixement. El primer serà a la pedagoga i escriptora M. Àngels Ollé, amb la inauguració oficial de la plaça que du el seu nom. El segon, a la figura de la venedora d’anissos, amb la inauguració de l’escultura de Mercè Bessó que la representa a l’entrada de la Boca de la Mina, i que s’ha col·locat en el marc de la intervenció que l’Ajuntament de Reus, a través d’Aigües de Reus, ha dut a terme en aquest espai històric per condicionar-lo i dignificar-lo.

L’acte s’iniciarà a les 18:00h i comptarà amb la participació, entre altres, de Pere Prats Sobrepere, que serà l’encarregat de glossar la figura de M. Àngels Ollé; Salvador Palomar, que explicarà la presència de les venedores d’anissos al passeig; Mercè Bessó, autora de l’escultura de la venedora d’anissos, i d’actors i actrius del Bràvium que recrearan l’ambient del passeig ara fa un segle.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: