Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona s'afegeix a l'apagada elèctrica per la pujada del preu de la llum

La Muralla, la Catedral i l'Ajuntament de Tarragona es quedaran a les fosques, aquest divendres 8 d'octubre, a les 22h

Muralla, la Catedral i Ajuntament de Tarragona es quedaran a les fosques, aquest divendres a les 22h Muralla, la Catedral i Ajuntament de Tarragona es quedaran a les fosques, aquest divendres a les 22h ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 08 Octubre 2021 00:31

La Muralla de Tarragona, la Catedral i l’edifici de l’Ajuntament de Tarragona es quedarà a les fosques, aquest divendres 8 d'octubre, a les 22.00h, en protesta per la pujada del subministrament elèctric. Una mesura compartida per altres municipis i que pretén posar de manifest la manca de control sobre el preu de l’electricitat i el que això representa per les persones i famílies en general, però especialment per les més vulnerables. Un fet que s’afegeix a la greu crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Xavier Puig, considera que “és una vergonya el que està passant. Totes les administracions supramunicipals han d’impulsar mesures a curt termini que reverteixin aquesta situació i plantejar mesures estructurals que recuperin un bé bàsic com és el subministrament energètic”. I afegeix: “Cal revertir l’actual situació a favor de la ciutadania perquè la manca de sobirania energètica deixa només en mans del sector privat aquest servei estructural per a la nostra societat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: