Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els fets delictius a Reus es redueixen prop d'un 8% respecte el 2019

L'Ajuntament encarrega el Pla Local de Seguretat per definir el programa de seguretat pública a la ciutat

Imatge de l'inici de la Junta Local de Seguretat de Reus, amb els principals representants dels cossos policials Imatge de l'inici de la Junta Local de Seguretat de Reus, amb els principals representants dels cossos policials ARIADNA ESCODA / ACN
Societat ACN
Dijous, 07 Octubre 2021 14:45

Els fets delictius s'han reduït a Reus un 7,8% respecte el 2019, segons ha explicat el consistori després de la reunió de la Junta Local de Seguretat. Les dades corresponen als períodes entre gener i agost de 2019 i 2021 i estan marcades per les restriccions de la pandèmia.

Els delictes contra el patrimoni, tot i ser els més freqüents amb 3.298 casos, han disminuït un 13% respecte fa dos anys. També s'han aixecat menys actes per incivisme i entre 2019 i 2020 se n'han registrat un 6,5% menys.

En canvi, els delictes contra la seguretat viària han pujat un 65,5%, un repunt que atribueixen a una major pressió policial.

D'altra banda, l'Ajuntament ha encarregat el Pla Local de Seguretat per definir el programa de seguretat pública de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: