Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Creu Roja atén més de 1.700 persones a les platges de la demarcació aquest estiu

L'organització fa 67 rescats a banyistes i 27 evacuacions

Imatge d'arxiu d'un socorrista de Creu Roja Tarragona passejant per la platja de l'Arrabassada de Tarragona Imatge d'arxiu d'un socorrista de Creu Roja Tarragona passejant per la platja de l'Arrabassada de Tarragona ELOI TOST / ACN
Societat ACN
Dimecres, 06 Octubre 2021 20:26

La Creu Roja ha atès més de 1.700 persones aquest estiu a les 26 platges de la demarcació de Tarragona que gestiona. La majoria de les assistències (1.503) han estat de caràcter sanitari relacionades amb picades, ferides, contusions o luxacions. Pel que fa a les assistències d'àmbit social, se n'han registrat 168 entre les que s'inclouen 67 rescats a banyistes, 27 evacuacions i 19 assistències a embarcacions.

Entre el 15 de maig i 30 de setembre, Creu Roja ha rebut 24.647 avisos de caràcter general. Els més de 150 professionals de l'entitat que han cobert aquests serveis han treballat també en tasques de conscienciació i de prevenció de la covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: