Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre de dia per a gent gran Marinada acull una jornada formativa per facilitar l'accés a l'app del CatSalut

La sessió organitzada per L’Arc Serveis ha anat adreçada a auxiliars d'ajuda a domicili i a la llar de jubilats de Roda de Berà

Marta Montferrer, directora Centre de dia i coordinadora L'Arc Serveis, amb membres de la Llar de Jubilats de Roda de Berà i amb auxiliars a domicili Marta Montferrer, directora Centre de dia i coordinadora L'Arc Serveis, amb membres de la Llar de Jubilats de Roda de Berà i amb auxiliars a domicili L'ARC SERVEIS
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 30 Setembre 2021 12:44

Aquest dimecres 29 de setembre al Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda de Berà, ha realitzat una jornada formativa per facilitar l'accés de la gent gran a les eines del CatSalut (receptes mèdiques, vacunació, cites, controls especialistes,....). L'objectiu de la jornada era contribuir a la reducció de l'escletxa digital entre les persones grans, que s'ha vist agreujada amb la pandèmia.

Marta Montferrer, directora del centre de dia i coordinadora del SAD de L'Arc Serveis, va ser l'encarregada d'impartir la formació i d'explicar l'ús de l'aplicació del telèfon. A la jornada hi van participar auxiliars d'ajuda a domicili que treballen directament amb persones grans, ja que seran les encarregades d'ensenyar el funcionament d'aquest aplicatiu als majors a la seva pròpia llar. També hi van assistir un grup de persones de la Llar Municipal de Gent Gran de Roda de Berà, que faran arribar als seus socis i sòcies els consells bàsics per fer l'ús de l'aplicatiu del CatSalut.

D'aquesta manera, l’Arc Serveis vol contribuir a la reducció de l'escletxa digital entre les persones grans i acompanyar-les en el procés per accedir al món digital per millorar la seva qualitat de vida. La jornada celebrada a Roda de Berà s'afegeix a les trobades que les persones que componen la xarxa #AmbaixadorsDelBonTracte van organitzar anteriorment a la Bisbal del Penedès i al Vendrell.

“Equitat digital per a totes les edats”, lema del Dia Internacional de les Persones Grans

Aquest any, amb motiu del Dia Internacional de les Persones Grans, que se celebra l'1 d'octubre, les Nacions Unides promou el lema “Equitat digital per a totes les edats”. Des de la xarxa Ambaixadors del Bon Tracte -junt amb la resta de municipis i entitats adherides- es vol posar de manifest “la necessitat de les persones grans de participar en l'ús de les noves tecnologies. Volem un món inclusiu, igualitari i per a tothom”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: