Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona obrirà un punt d'informació i orientació per a refugiats i demandants d'asil

Se situarà al Centre sociocultural de la Part Alta i treballarà per afavorir la inclusió social dels immigrants

El punt se situarà al Centre sociocultural de la Part Alta i treballarà per afavorir la inclusió social dels immigrants El punt se situarà al Centre sociocultural de la Part Alta i treballarà per afavorir la inclusió social dels immigrants ISAIAS MENA / AJ. DE TARRAGONA
Societat ACN
Diumenge, 26 Setembre 2021 13:30

L'Ajuntament de Tarragona està ultimant l'obertura d'un punt d'informació i orientació per a refugiats i demandants d'asil a la ciutat. L'espai s'ubicarà al Centre sociocultural de la Part Alta i oferirà atenció personalitzada a qui hagi sol·licitat el dret d'asil a l'estat espanyol.

El nou servei vol donar "una resposta ràpida, eficient i eficaç" a les qüestions vitals dels demandants perquè tinguin una acollida "digna". Alhora, al punt d'informació es treballarà per afavorir els processos d'inclusió social de les persones immigrants a Tarragona i farà un diagnòstic de la situació social del col·lectiu. També oferirà tallers informatius i formatius.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: