Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concentració en suport a Puigdemont al Mercadal de Reus

S'hi apleguen unes 300 persones

Vista de la plaça del Mercadal, aquest vespre, durant la concentració Vista de la plaça del Mercadal, aquest vespre, durant la concentració MARC BUSQUETS
Societat Marc Busquets-Reus Digital
Dissabte, 25 Setembre 2021 01:09

Unes 300 persones, aproximadament, s'ha aplegat aquest vespre de divendres a la plaça del Mercadal de Reus per mostrar el seu suport al president Carles Puigdemont. Aquest ha estat detingut a Sardenya, la nit de dijous, per ser posat en llibertat fa unes hores, en una nova mostra que la "repressió" de l'estat espanyol vers l'independentisme no és ben rebuda a Europa, segons s'ha apuntat en els parlaments que s'han dut a terme.

Manifest de l'AMI

A tocar de l'Ajuntament, una component dels Avis per la Llibertat de Reus ha estat l'encarregada de llegir el manifest redactat per l'Associació de municipis per la independència (AMI), la convocant d'una sèrie de concentracions arreu del país. Acte seguit, un representant del Consell per la república ha destacat la figura de Puigdemont i ha advertit la classe política que "volem fets, i no pas paraules" en el camí cap a la construcció de l'estat propi.

A la trobada del Mercadal s'hi han deixat veure també alguns dels regidors del govern municipal, així com de la CUP, a l'oposició.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: