Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els restauradors de la Plaça de la Font tornaran a tancar aquest dimecres i dijous

Com ja van fer en l'acte del Seguici Petit, els establiments protesten per denunciar la prohibició de posar terrasses pels dies forts de Santa Tecla

Aquesta imatge de l'acte del Seguici, es podria repetir aquest dimecres i dijous, si els restauradors tornen a tancar com a protesta per no poder treure les terrasses Aquesta imatge de l'acte del Seguici, es podria repetir aquest dimecres i dijous, si els restauradors tornen a tancar com a protesta per no poder treure les terrasses ACN
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Setembre 2021 07:24

Els establiments d´hosteleria, restauració i bars de la Plaça de la Font tornaran a tancar, aquest dimecres 22 i el dijous 23, els dies forts de les Festes de Santa Tecla. Com ja van fer en l'acte del Seguici Petit, amb aquesta acció, els restauradors manifesten "el seu rebuig a la criminalització del sector executada per la regidora Inés Solé en un exercici de manipulació i irresponsabilitat impropi del cárrec que ocupa".

En un comunicat, l'hosteleria recorda que "ha defensat durant la pandèmia els negocis i els llocs de treball amb exemplaritat, com la societat en general. No podem permetre, per raons de dignitat que des d´una institució com l´Ajuntament se´ns assenyali d´insolidaris. Exigim una rectificació expressa".

Pels restauradors, la rectificació del bàndol per part de l´Ajuntament "arriba tard i és parcial". En aquest sentit, demanem amb la seva protesta, que persistirà dimecres i dijous, "que l´Ajuntament, la propera vegada consulti abans d´imposar, i escolti als professionals. Així s´evitarà rectificar tard i malament, i no serà necessari atemptar a la dignitat de cap col.lectiu”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: