Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Èxit de públic a la jornada dedicada a l'adopció i acollida d'animals de La Fira Centre Comercial

El centre comercial de Reus va oferir un espai per donar a conèixer associacions que treballen amb animals i va acollir una desfilada popular canina

El centre comercial de Reus va oferir un espai per donar a conèixer associacions que treballen amb animals i va acollir una desfilada popular canina El centre comercial de Reus va oferir un espai per donar a conèixer associacions que treballen amb animals i va acollir una desfilada popular canina LA FIRA CENTRE COMERCIAL
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Setembre 2021 07:23

La Fira Centre Comercial va celebrar aquest dissabte 18 de setembre i de manera molt exitosa la jornada que havia convocat per apostar pel foment de l'adopció i acollida d'animals sense llar, aportant visibilitat a la necessitat de donar a les mascotes abandonades una nova oportunitat en la societat.

La terrassa exterior de la Planta Segona del Centre Comercial va ser l’espai on set associacions van presentar als assistents la tasca que duen a terme, les formes de col·laborar amb elles i els processos d'adopció d'animals que busquen una nova llar. Hi van estar presents l'Associació Reus Gats, SOS Gat Salou, Catus Camp, Peluts amb Bigoti, Delta Rescat, SPAC Torredembarra i l'Associació Protectora d'Animals de Tarragona.

Jornada animals La Fira

A la mateixa Planta Segona, KIWOKO, amb el patrocini d'Affinity-Advance, es va realitzar una desfilada popular canina oberta a tota la ciutadania que ha respost portant les seves mascotes de casa i fent encara més brillant la desfilada que ha comptat també amb la presència dels animals sense llar que algunes de les associacions han portat fins a La Fira, perquè el públic assistent els pogués conèixer.

La Fira, a més, ha fet una aportació a cada entitat canviable a la botiga de KIWOKO. Aquesta primera jornada destinada als animals de companyia i sense llar tindrà continuïtat amb més activitats al Centre Comercial els propers mesos i no es quedarà en una acció puntual.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: