Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus commemora al Baluard la Diada Nacional de l'11 de setembre

L’acte central ha estat la lectura de la Glossa de la Diada, a càrrec del filòleg Josep Murgades Barceló

Vista general de l'acte celebrat a la plaça del Baluard, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya a Reus Vista general de l'acte celebrat a la plaça del Baluard, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya a Reus REUS.CAT
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Setembre 2021 14:17

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha presidit els actes institucionals que l’Ajuntament ha organitzat aquest 11 de setembre amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, i que han tingut lloc a la plaça del Baluard. L’acte central, que ha comptat també amb la intervenció de la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, ha estat la lectura de la Glossa de la Diada, a càrrec del filòleg Josep Murgades Barceló.

Filòleg Josep Murgades Diada Nacional a Reus 2021

La commemoració de la Diada ha començat a les 10:00h amb la música del Quartet Floral. Tot seguit, s'ha realitzat l'ofrena institucional dels membres del consistori i la interpretació d''El cant de la senyera' per part de l'Orfeó Reusenc.

Alcalde i vicealcaldessa ofrena floral Diada Nacional a Reus 2021

En acabar la lectura de la Glossa de la Diada, l'Orfeó Reusenc ha cantat 'Els segadors' i tot seguit s'ha fet el Ball d'Homenatge, amb Ricard Roig i Laura Roig.

L'acte ha continuat amb les ofrenes florals de les entitats de la ciutat, amb l'acompanyament musical del Quartet Floral.

Ofrenes florals Diada Nacional 2021 Reus

I finalment, la cloenda de l'acte ha comptat amb l'actuació dels Xiquets de Reus, que han fet un pilar de respecte, i el cant d'Els segadors per part de tot el públic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: