Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Santa Coloma commemorarà la Diada aquest dissabte

Al matí, es desplegarà la senyera des del balcó de la Casa de la Vila i, al migdia, es farà la tradicional ofrena flora

Santa Coloma de Queralt celebrarà aquest dissabte la Diada Nacional de Catalunya Santa Coloma de Queralt celebrarà aquest dissabte la Diada Nacional de Catalunya ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 10 Setembre 2021 21:19

Com cada any, aquest dissabte 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt ha organitzat actes durant el matí per a commemorar-ho. A les 10h, es desplegarà la senyera des del balcó de la Casa de la Vila, acompanyat del so dels grallers de Santa Coloma. Dues hores més tard, a les 12h, es farà la tradicional ofrena floral, també davant de l’Ajuntament. Des del consistori es convida a totes les entitats del poble a participar d’aquest acte, que acabarà amb el Cant dels Segadors acompanyat pels grallers de Santa Coloma.

Per altra banda, també es recorda que, a les 14h, marxarà el bus cap a Barcelona per assistir a la tradicional manifestació de la Diada, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Per aquells que no puguin anar a Barcelona, a les 17.14 h també es convoca una concentració a la Plaça Major de Santa Coloma.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: