Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell celebra la Diada Nacional de Catalunya amb música

El Jardí de l’Ajuntament acollirà l’actuació d’una soprano i un pianista el mateix 11 de setembre

El Morell celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un recital líric al jardí de l'Ajuntament El Morell celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un recital líric al jardí de l'Ajuntament ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 09 Setembre 2021 20:29

A diferència dels últims anys, en què no s’havien organitzat actes amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, enguany la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell ha preparat un concert al Jardí de l’Ajuntament. Serà el mateix 11 de setembre, a les 12:30 hores. Es tracta d’un concert líric de la soprano Milagros Seguí i el pianista Josep Mateu.

La versatilitat de la veu de Seguí els permet afrontar diferents estils, tan diversos com l'òpera francesa i italiana, l'oratori, el lied alemany, la cançó castellana, catalana... Un repertori que anirà des de 'La Gavina' a 'Paraules d’amor', passant per 'La vida és bella', 'Cinema Paradiso' o himnes tan nostrats com 'Rosó'.

Les entrades són gratuïtes i es poden recollir a l’oficina del Centre Cultural del Morell, a partir de dilluns 6 de setembre, de 16 a 20 hores.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: