Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb actes culturals i tradicionals

Les activitats començaran el divendres 10 de setembre, a les 19h, amb l’Ofrena floral popular i institucional i la Lectura del Manifest al monument a Rafael Casanova

Constantí recupera aquest any les activitats culturals tradicionals per commemorar la Diada Nacional de Catalunya Constantí recupera aquest any les activitats culturals tradicionals per commemorar la Diada Nacional de Catalunya ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 09 Setembre 2021 16:41

Constantí recupera aquest any les activitats culturals tradicionals per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Al voltant de l’Onze de setembre s’han programat tot un seguit d’activitats que començaran el divendres 10 de setembre, a les 19 h, amb l’Ofrena floral popular i institucional i la Lectura del Manifest al monument a Rafel Casanova, a l’Avinguda Onze de Setembre. Aquest any, l’entitat encarregada de llegir el manifest serà la Unió de Botiguers de Constantí. Seguidament, es farà la tradicional Ballada de Sardanes al davant de l’Ajuntament amb l’acompanyament musical de la Cobla Cossetània.
I la música en directe també serà protagonista aquest any de la vigília de l’Onze de setembre, amb el concert que oferirà, a les 22.30 h, a la Plaça de les Escoles Velles, I ara què?, la formació liderada per Quimet Curull (Quimet de l’Estanc), que oferirà un repertori de cançons i versions en català.

Els actes continuaran el diumenge 12 de setembre amb la Caminada Popular i la visita guiada a la 'Ruta de Sant Llorenç'. La Caminada seguirà el recorregut de l’itinerari de l’APP “Natura Local” i comptarà amb les explicacions del guia cultural Ferran Marín. Tots els participants rebran un val de vermut per a algun dels establiments adherits i una samarreta de regal.

Per finalitzar els actes de la Diada, el divendres dia 17 de setembre es farà la presentació del número 37 de la revista 'Estudis de Constantí'. L’acte, que es farà a la Plaça de l’Hospital (davant de la Biblioteca), anirà a càrrec de Mònica Borrell, directora del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

Totes les activitats, a excepció de la Lectura del Manifest, seran amb inscripció prèvia a la consergeria de l’Ajuntament, trucant al telèfon 977 52 05 21 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: