Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra celebrarà la Diada Nacional de Catalunya

Serà amb l'Ofrena floral a la Senyera i la lectura de la Proclama 

L'Ajuntament de Torredembarra organitza la tradicional Ofrena floral a la Senyera L'Ajuntament de Torredembarra organitza la tradicional Ofrena floral a la Senyera ARXIU / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 09 Setembre 2021 11:07

Aquest dissabte 11 de setembre, amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, l’Ajuntament de Torredembarra ha organitzat la tradicional Ofrena floral a la Senyera amb la participació de la Corporació Municipal i la lectura de la Proclama, a càrrec de l’alcalde, Eduard Rovira.

L’acte, que s’ha adaptat a les mesures sanitàries per la Covid19, tindrà lloc a les 11 h, amb la lectura de la Proclama a la plaça del Castell. En acabar s’iniciarà l’Ofrena Floral a la Senyera, a la Torre de la Vila amb aquelles entitats i col·lectius del municipi que ho desitgin.

El dia abans, divendres 10 de setembre, a les 18.30 h, la plaça del Castell acollirà una Ballada de Sardanes amb la Cobla Reus Jove. L'aforament és limitat, amb mesures per la Covid19. Podeu fer la vostra reserva al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: