Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El professor Xavier de Lema lliura 800 euros a 'Calafell contra el càncer' de la venda del seu últim llibre

Els diners recaptats seran repartits a parts iguals entre l'AECC de Tarragona, AFANOC Tarragona i el Departament d'Oncològica de l'Hospital del Vendrell

L'escriptor i educador de Cartagena, Xavier de Lema, ha cedit 800 euros de la recaptació del seu últim llibre a 'Calafell contra el càncer' L'escriptor i educador de Cartagena, Xavier de Lema, ha cedit 800 euros de la recaptació del seu últim llibre a 'Calafell contra el càncer' CALAFELL CONTRA EL CÀNCER
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Setembre 2021 16:22

Amb motiu de la passada Diada de Sant Jordi, 'Calafell contra el càncer' va presentar el llibre del professor, educador i mentor, Xavier de Lema, 'Tiempo de amar, tiempo de morir' (El bufet Atkinson & Rosberg)'. La recaptació de la venda dels llibres ha estat d'un total de 800 euros, que l'autor del llibre -que també és membre de l'entitat- ha decidit cedir de manera solidària a l'associació del Baix Penedès.

'Calafell contra el càncer' sumarà aquesta donació a la recaptació dels diversos actes previstos pel mes d'octubre, 'Mes Rosa'-Càncer de mama. Els diners recaptats seran repartits a parts iguals entre: AECC de Tarragona; Afanoc - nens i adolescents amb càncer de Tarragona; i Departament d'oncològica de l'Hospital del Vendrell.

Des de 'Calafell contra el càncer' volen agrair a totes les persones que han adquirit el llibre per la seva solidaritat amb la causa. I ,especialment, "al nostre company Xavier per la seva aportació solidària i pel magnífic treball que fa dia a dia com a voluntari de Calafell contra el càncer", destaca l'entitat.

'Tiempo de amar, tiempo de morir' (El bufet Atkinson & Rosberg)

L'obra de Pérez de Lema gira al voltant de dos advocats i les seves famílies. De manera involuntària es troben immersos en una investigació, que els portarà a desplegar totes les seves armes legals per trobar els responsables d'un accident. Paral·lelament descriu les històries d'amor de dues parelles. Una mare i el seu fill s'enamoren al mateix temps. Una història adolescent davant d una relació madura. Finalment, la celebració del Nadal obre la porta als sentiments dels enamorats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: