Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona presenta un cicle de recursos per entitats de la ciutat

Les inscripcions a "Re-cursos x entitats" començaran el proper dilluns 6 i s’allargaran fins al 22 de setembre

La consellera Paula Varas amb representants de la de la Xarxa Municipal de Centres Cívics, dijous passat, al Centre Cívic de Bonavista La consellera Paula Varas amb representants de la de la Xarxa Municipal de Centres Cívics, dijous passat, al Centre Cívic de Bonavista AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 03 Setembre 2021 15:08

Amb el nom “Re-cursos x entitats” l’Ajuntament de Tarragona, a través de la Xarxa Municipal de Centres Cívics, programa un cicle d’activitats i un servei amb cita prèvia per donar suport a entitats i associacions de la ciutat. Des de la creació d’un projecte, fins la millora de la participació interna de les entitats, passant per un curs de prevenció de la Covid, conèixer i gestionar xarxes socials, una introducció a l’economia social i solidària, la presentació i tramitació en línia amb l’ajuntament i un servei de suport presencial a través de les aules d’informàtica conformen un total de 4 activitats presencials, 2 activitats virtuals i un servei estable d’octubre a desembre.

La consellera de Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona, Paula Varas, ha explicat en roda de premsa que "és necessari que la comunitat s'informi, s'organitzi per després empoderar-se i poder exercir des del coneixement les activitats que organitza". Varas ha remarcat que “volem generar recursos gratuïts i amb vocació de servei per a les entitats del territori i aquesta serà una de les noves línies de treball que engeguem des de la Xarxa de Centres Cívics – i ha conclòs - la intenció és consolidar la oferta i ampliar-la en properes edicions amb les aportacions de les associacions i col·lectius de la ciutat”.

Per al cicle 'Re-cursos x entitats', s’han escollit entitats formadores amb experiència contrastada en la formació d’entitats i associacions com Coopcamp, la Fundació Pere Tarrès i la formació en matèria de salut serà coordinada amb el Servei de Salut Pública al Camp de Tarragona de la Generalitat de Catalunya, que durà a terme el curs 'Prevenció Covid', pensat per a totes aquelles entitats que fa més de quinze mesos que no duen a terme cap activitat presencial. La tècnica del Servei de Salut Pública, Mònica Serrano, ha explicat durant la presentació que "l'objectiu del taller és ajudar a totes les entitats en l'execució de les seves activitats donant compliment a les mesures covid establertes". En aquesta xerrada s'abordaran els consells bàsics de prevenció Covid, com actuar davant d’un cas positiu i com fer les comunicacions corresponents.

Les inscripcions

Les inscripcions començaran el proper dilluns 6 i s’allargaran fins al 22 de setembre a través del web: http://centrescivics.tarragona.cat. El cicle d’activitats, que s’iniciarà el proper 27 de setembre, està dirigit a membres de les entitats i associacions inscrites en el registre municipal d’entitats de la ciutat de Tarragona. Seran totes de caràcter gratuït.

Tanmateix, s’ofereix el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per aquelles entitats que vulguin fer consultes relatives a la programació actual i alhora fer propostes de nous cursos o serveis per a properes edicions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: