Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant aplica un reforç policial a les nits per combatre els botellots

La Policia Local ha començat a fer controls a la via pública, amb l’ajuda dels Mossos, per evitar-hi el consum d'alcohol i garantir el descans del veïnat

Imatge d'un dels controls policials efectuats el 26 d'agost Imatge d'un dels controls policials efectuats el 26 d'agost AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 27 Agost 2021 10:16

Aquesta setmana s’ha incrementat la presència policial al nucli urbà de l’Hospitalet de l’Infant durant les hores nocturnes. Agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra estan duent a terme controls preventius a la via pública de manera sistemàtica, tots els dies de la setmana, a les zones de platja, que són els punts més crítics.

En aplicació de l’ordenança municipal de convivència i ús dels espais públics, els agents sancionen aquelles conductes relacionades amb el consum de begudes alcohòliques i amb les molèsties causades per sorolls, per garantir el descans dels veïns i turistes.

"Amb aquest reforç policial del torn de nit, l’Ajuntament vol posar fre als botellots i a les concentracions de gent que hi ha hagut a la via pública, sobretot durant el mes d’agost, arran de l’aixecament de la restricció del toc de queda; i també motivat per altres factors com ara el tancament de l’oci nocturn i l’afluència de turistes a l’estiu", segons ha explicat l’alcalde, Alfons Garcia.

Des del consistori es demana a la ciutadania responsabilitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: