Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visita al passeig de la Boca de la Mina en el marc del cicle 'L'Estiu de les Entitats'

Membres de la Casa Misericòrdia de Reus han gaudit aquest dimarts d'un recorregut guiat per conèixer la remodelació del passeig i el seu passat

Un grup de persones vinculades a la Casa Misericòrdia de Reus ha participat aquest dimarts al matí en l’activitat 'Redescobrim el passeig de la Boca de la Mina' Un grup de persones vinculades a la Casa Misericòrdia de Reus ha participat aquest dimarts al matí en l’activitat 'Redescobrim el passeig de la Boca de la Mina' AJUNTAMENT DE REUS
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Agost 2021 07:44

Un grup de persones vinculades a la Casa Misericòrdia de Reus ha participat aquest dimarts al matí en l’activitat 'Redescobrim el passeig de la Boca de la Mina' en el marc de la iniciativa L’Estiu de les Entitats que organitza la regidoria de Relacions Cíviques, en col·laboració amb la regidoria de Promoció de Ciutat i l’Agència de Promoció de Ciutat, Reus Promoció. Aquest cicle es realitza per segon any consecutiu per acostar als membres de les entitats i associacions activitats vinculades al patrimoni, la cultura i els actius turístics de Reus i per ajudar-los a crear espais de relació fora dels seus cercles habituals amb el doble propòsit d’enfortir el teixit associatiu i donar a conèixer el patrimoni de la ciutat.

L’activitat ha permès als participants gaudir d’un recorregut guiat, en el que a banda de contemplar la recent remodelació del passeig de la Boca de la Mina, se’ls ha endinsat en un passat ple d’anècdotes i curiositats.

L'Estiu de les Entitats

Des que es va iniciar el passat mes de juliol, l’Estiu de les Entitats ha programat 12 activitats i visites que han comptat amb una participació de 117 persones. Les dues activitats que estan tenint més demanda fins al moment són Redescobrim el Passeig Boca de la Mina i els tallers 'Decora la teva rajola fent servir la trepa' i 'Convertim-nos en ebenistes per un dia', que s’organitzen al Gaudí Centre.

Al taller 'Decora la teva rajola fent servir la trepa' es mostra la tècnica de la ceràmica en trepa a partir de motius utilitzats a la Casa Navàs i l’Institut Pere Mata alhora que es descobreixen aquest dos edificis del Reus Modernista. D’altra banda, 'Convertim-nos en ebenistes per un dia' és un taller de marqueteria on es coneix la tècnica que els arquitectes van incorporar en la decoració interior dels edificis modernistes a partir d’un motiu del mobiliari de l’Institut Pere Mata. Els grups són d’un màxim de 10 persones seguint les restriccions sanitàries vigents.

El cicle l’Estiu de les Entitats tindrà continuïtat al llarg del mes de setembre ja que s’han rebut sol·licituds per part d’algunes entitats per a realitzar més activitats. A més, es mantindrà la resta de l’any sempre que hi hagi entitats interessades.

Les entitats interessades en participar es poden adreçar a la regidoria de Relacions Cíviques, al 977 010 029 o escriure un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: