Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La nova imatge de Cunit llueix a una de les entrades al municipi

En el disseny hi apareixen els tres vectors sota la palmera, que representen un dels atributs característics de la població: el mar, la vegetació i la terra

La nova imatge promocional de Cunit, que es va presentar al mes de juny, ja es pot veure a una de les rotondes d’entrada al municipi La nova imatge promocional de Cunit, que es va presentar al mes de juny, ja es pot veure a una de les rotondes d’entrada al municipi AJUNTAMENT DE CUNIT
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 22 Agost 2021 23:31

La nova imatge promocional de Cunit, que es va presentar al mes de juny, ja es pot veure a una de les rotondes d’entrada al municipi.

L’Ajuntament de Cunit ha renovat recentment tant la imatge institucional reforçada amb una marca turística que prenen com a referència els seus atributs característics i la seva estreta vinculació amb el clima i la cultura mediterranis.

En el disseny dels actuals logotips, la novetat ve de la mà dels tres vectors situats a la part inferior, sota la palmera, els quals representen cadascun d’ells un dels atributs característics de la població: el mar, la vegetació i la terra. I en el cas de la marca turística, aquests tres vectors es doten d’un cromatisme, l’origen del qual es situa en els colors del paisatge cunitenc. El blau representa el mar; el verd, la vegetació i, finalment, el groc terrós representa la terra i la vinya. Tot el conjunt i la disposició de la imatge promocional, remet a l’eix frontal d’una barca, la qual reforça l’estret vincle de Cunit amb les característiques del Mediterrani.

L’alcalde de Cunit, Jaume Casañas, explica que la nova imatge anirà incrementant la presència al municipi amb l’objectiu de reforçar la identitat de poble: “amb la renovació de la imatge de l’Ajuntament i amb la creació de la nostra pròpia marca de municipi, hem iniciat una nova etapa en la qual com a administració estem sempre al costat de la nostra ciutadania, assumint els reptes que calguin per aconseguir el seu benestar i treballant totes les opcions per a aconseguir un municipi en el qual se sentin orgullosos de viure-hi”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: