Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Travessia solidària 'Connecta't per l'ELA' de Malalts d'Aigua, en benefici de la Fundació Miquel Valls

A Cambrils, el diumenge 22 d'agost, amb activitats per a tots els públics al llarg del dia

Foto de grup de la presentació de la travessia solidària 'Connecta’t per l’ELA' de Malalts d'Aigua, en benefici de la Fundació Miquel Valls Foto de grup de la presentació de la travessia solidària 'Connecta’t per l’ELA' de Malalts d'Aigua, en benefici de la Fundació Miquel Valls CN CAMBRILS
Societat Josep Gallofré / Reus Digital
Dimarts, 17 Agost 2021 07:34

Una dotzena de nedadors del grup Malalts d’Aigua participaran al repte solidari el proper 22 d’agost i cobriran els 45 quilòmetres de distància entre la plataforma Casablanca de Repsol a alta mar i el Club Nàutic Cambrils, més de 10 hores de relleus. Durant el recorregut, els participants estaran acompanyats per quatre vaixells, entre els quals l’Ave Fénix del CNCB, que els marcarà el rumb de tornada cap al port de la vila marinera.

Un dia de festa al Nàutic

El Club Nàutic Cambrils (CNCB), a més de col·laborar en l’organització i promoció de l’esdeveniment, se sumarà al repte tot organitzant des de les 12 del migdia de diumenge diverses activitats per a tots els públics. Serà a la zona de l’escola de vela, i des d’allà es podrà fer SUP i caiac i sortides amb moto aquàtica, en raquero o en motores gràcies a diferents empreses que també hi col·laboren, segons s'ha apuntat aquest dilluns durant la presentació del repte solidari. Totes les activitats tindran preus simbòlics i els diners recaptats aniran íntegrament a la Fundació Miquel Valls.

Està previst que a les 3 de la tarda se serveixin fideus rossos solidaris cuinats per la Confraria de Pescadors de Cambrils, qui col·laborar també desinteressadament en l’esdeveniment. Per la seva banda, el Forn Domingo de Riudoms també serà present a la jornada, tot oferint els seus productes i destinant els beneficis a la causa solidària. A mitja tarda es farà un sorteig de regals de diverses empreses locals, les butlletes pel qual s’hauran pogut comprar durant tot el dia.

L'arribada, al vespre

Finalment, mitja hora abans de l’arribada dels nedadors, al voltant de les 8 del vespre, el Club Nàutic Cambrils oferirà la possibilitat de seguir els darrers metres de la travessia des del mar. El celler Clos Galena s’ha implicat especialment en l’acció solidària destinant a la Fundació Miquel Valls 1 euro per cada ampolla venuda del seu vi Secrets de Mar.

Fins al moment ha aconseguit recaptar ja més de 4.500 euros i l’acció es mantindrà fins a final de 2021. En la presentació realitzada aquest dilluns, el representant de Malalts d’Aigua, Jordi Cervera, ha volgut destacar "la il·lusió amb la qual ens estem preparant per a l’esdeveniment i donar així visibilitat a la malaltia de l’ELA". Per la seva banda, el president del CNCB, Ramon Vallverdú, ha destacat "la implicació del club en aquesta activitat solidària i la voluntat de fer tot el possible per tal que la jornada de diumenge sigui una festa solidària i tot un èxit".

Finalment, l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha donat importància al fet que el Club Nàutic Cambrils sigui seu d’aquesta activitat, "posant de relleu la implicació dels esportistes en accions solidàries". Des de la Fundació Miquel Valls, Anna Rigola ha agraït la "solidaritat dels darrers mesos en els preparatius" de la iniciativa, i ha especificat que tots els diners recaptats aniran destinats a les famílies afectades d’ELA a Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: