Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un esclafit provoca desperfectes als Guiamets

Els bombers han treballat aquest diumenge en un despreniment de façana al carrer del Sindicat i diversos voluntaris han netejat la piscina municipal

Un grup de voluntàries i voluntaris, aquest diumenge a la tarda, netejant la piscina dels Guiamets afectada per l'esclafit Un grup de voluntàries i voluntaris, aquest diumenge a la tarda, netejant la piscina dels Guiamets afectada per l'esclafit AJUNTAMENT DELS GUIAMETS
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 16 Agost 2021 07:33

Els Guiamets (Priorat) ha patit aquest diumenge a la tarda un esclafit que ha afectat diverses instal·lacions municipals i privades. A les 17:55h, els bombers han rebut un avís i han enviat dues dotacions per treballar en un despreniment de façana al carrer del Sindicat.

Una de les instal·lacions afectades ha estat la piscina municipal. Com a conseqüència de la ventada, diversos voluntaris i voluntàries han participat en les tasques de neteja de la piscina perquè aquest dilluns pugui obrir de nou. L'Ajuntament ha agraït la col·laboració de tot el voluntariat.

Segons la Unitat GRAF dels Bombers, l'origen de l'esclafit hauria estat un front d'inestabilitat que va entrar a les Terres de l'Ebre des d'Aragó, que ha anat precedit d'una massa d'aire sec i calent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: