Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Front comú a la pagesia i Generalitat per coordinar accions contra el robatori de garrofes al Camp de Tarragona

Interior i Acció Climàtica s'han reunit amb els sindicats agraris per treballar en la nova campanya

Els sindicats agraris i la Generalitat s'han reunit aquest dimarts per treballar en la nova campanya de la garrofa al Camp de Tarragona Els sindicats agraris i la Generalitat s'han reunit aquest dimarts per treballar en la nova campanya de la garrofa al Camp de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dimarts, 10 Agost 2021 20:07

Els sindicats agraris i els departaments d'Interior i Acció Climàtica de la Generalitat s'han reunit aquest dimarts per treballar en la nova campanya de la garrofa al Camp de Tarragona. Les institucions s'han compromès a millorar la traçabilitat de les garrofes i incrementar el control als camps per evitar nous robatoris. Durant l'hivern, s'han identificat fins a 35 magatzems legals de compra de garrofa i es seguiran fent controls per detectar punts de venda no regularitzats. A la vegada, s'ha acordat que cada lot de garrofa haurà d'incorporar el codi REGEPA del titular de la parcel·la de procedència de les garrofes. És una de les mesures per garantir la traçabilitat del fruit.

Des d'Interior s'han compromès a "posar tots els mitjans disponibles a l'abast" per garantir una vigilància efectiva durant tota la campanya, mentre que des d'Acció Climàtica han posat l'accent en els "magatzems compradors per assegurar la legalitat del producte i la seva traçabilitat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: