Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de la Pobla de Montornès demana més pressió policial davant les ocupacions il·legals

El consistori dona suport a la concentració convocada aquest dissabte al matí pels veïns de la Urbanització Castell i Flor de l’Ametller

Imatge d'arxiu de la urbanització Castell de Montornès Imatge d'arxiu de la urbanització Castell de Montornès GOOGLE MAPS
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 06 Agost 2021 11:30

El govern de la Pobla de Montornès considera que el problema existent a la urbanització Castell de Montornès amb les ocupacions il·legals d’habitatges "necessita de més pressió policial perquè es pugui solucionar". L’alcalde de la Pobla de Montornès, Francesc Larios, vol diferenciar entre les ocupacions a causa de situacions socioeconòmiques complicades, on els Serveis Socials han de treballar-hi, i les que estan organitzades per màfies que busquen espais per portar a terme les seves activitats il·legals o treure diners a aquestes famílies sense habitatge.

Larios recorda que des de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès s’han mantingut reunions amb altres administracions per intentar trobar solucions per a un problema real, però que no és exclusiu del municipi, "ja que les màfies aprofiten els buits de la legislació actual per ocupar de forma il·legal habitatges, com s’ha vist recentment en localitats veïnes".

L'alcalde sosté, a més, que "un Ajuntament de la mida del de la Pobla té molt poca capacitat d’incidir en una problemàtica com aquesta, ja que té unes competències i uns recursos molt limitats, però sí que pot fer pressió en altres administracions i això és el que ha fet els darrers dos anys i seguirà fent fins que no s’hagi solucionat".

Manifestació veïnal

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès també ha anunciat que dona suport a la manifestació/concentració convocada per l’Associació de Veïns de la Urbanització Castell i Flor de l’Ametller, aquest dissabte, 7 d’agost, a les 11h, per denunciar la ocupació il·legal d’habitatges en aquest sector del municipi. El punt de trobada serà, davant de la Masia Mas Soler, a la TV-211.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: