Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Creen una borsa de temporers per la campanya de la verema 2021 al Priorat

Una seixantena de persones ja s'han inscrit però segueix oberta

Imatge d'un home agafant amb la mà un gotim de raïm en una finca de Torroja del Priorat, en l'inici de la verema Imatge d'un home agafant amb la mà un gotim de raïm en una finca de Torroja del Priorat, en l'inici de la verema ELOI TOST / ACN
Societat ACN
Dimecres, 28 Juliol 2021 08:44

El Servei d'Ocupació del Consell Comarcal del Priorat ha creat una borsa de temporers per la campanya de la verema de 2021. És el primer cop que es compta amb aquesta eina per cobrir l'alta demanda de mà d'obra de la comarca durant la temporada de la verema.

De moment, una seixantena de persones, majoritàriament residents al Priorat, ja s'han inscrit a la borsa de treball, que segueix oberta. Per inscriure's, cal enviar les dades personals per correu electrònic o trucar al Consell Comarcal del Priorat.

Per poder contractar als temporers de la borsa de treball, les empreses i cellers interessats s'han de posar en contacte amb el Servei d'Ocupació del Consell Comarcal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: