Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els delictes baixen a Salou un 27% respecte fa dos anys

La localitat insisteix en reclamar més presència dels Mossos d'Esquadra

Junta Local de Seguretat reunida dijous a l'Ajuntament de Salou Junta Local de Seguretat reunida dijous a l'Ajuntament de Salou AJUNTAMENT DE SALOU
Societat ACN
Divendres, 23 Juliol 2021 13:45

Els delictes a Salou s'han reduït un 26,8% entre gener i maig d'enguany respecte el mateix període del 2019. Així s'ha fet constatar a l'última sessió de la Junta Local de Seguretat, on l'Ajuntament ha insistit en la necessitat de comptar amb més presència de Mossos d'Esquadra a la localitat durant la temporada turística. L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha apuntat que "les policies locals no són suficients". En aquest sentit, es preveu un reforç de la comissaria de Mossos de Tarragona que segons el consistori salouenc, es traduirà en divuit agents més i sis sergents en pràctiques destinats al municipi. En total, es preveuen 3.000 hores extra de reforç des d'ara i fins a finals d'agost.

Actualment a la ciutat hi ha dues patrulles uniformades i una de paisà, així com també dos equips d'ARRO que s'encarreguen de fer complir la normativa del toc de queda i dels botellots.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: