Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Guàrdia Urbana de Tarragona posa 856 multes a usuaris de patinets elèctrics durant el 2021

Prop de la meitat de les sancions són per aparcar el vehicle malament o fora de la zona senyalitzada

Actuació de sensibilització i formació a peu de carrer per part de la cooperativa L'Escamot Actuació de sensibilització i formació a peu de carrer per part de la cooperativa L'Escamot AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat ACN
Dimecres, 21 Juliol 2021 18:36

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha posat 922 multes a patinets, bicicletes i monopatins durant el 2021. D'aquestes, 856 han estat a patinets, 43 a bicicletes i cinc a altres vehicles. La infracció més sancionada és la d'aparcar el patinet malament o fora de la zona senyalitzada per l'empresa de lloguer, amb 388 casos.

Per circular per la vorera o àrees de vianants s'han posat 139 multes, quasi les mateixes (136) que per portar passatgers. Únicament sis han estat per conduir de forma temerària i dues per donar positiu per alcoholèmia. En el que portem d'any s'han registrat 34 accidents, 31 dels quals han estat amb un o més patinets implicats, tres amb bicicletes i un amb un monopatí.

Els sinistres han provocat 24 ferits lleus i cinc de greus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: