Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concentració a Tarragona per una atenció sanitària 100% pública

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública convoca per aquest dimarts una assemblea a la Rambla Nova, davant l'escola de les Teresianes

Imatge d'arxiu d'una concentració veïnal, l'octubre de 2020, a la T-11 de Tarragona per reclamar millores al CAP La Granja-Torreforta Imatge d'arxiu d'una concentració veïnal, l'octubre de 2020, a la T-11 de Tarragona per reclamar millores al CAP La Granja-Torreforta ARXIU / ACN
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Juliol 2021 08:20

El proper dimarts 20 de juliol, a les 19 h, el Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona convoca una assemblea a la Rambla Nova, davant l'escola de les Teresianes.

En aquesta assemblea plantejaran que cal lluitar per la sanitat 100% pública i això es concreta en que "cal apostar per una Atenció Primària de qualitat i universal, que sigui de titularitat i gestió pública". El col·lectiu demana que obrin tots els CAP dels barris de Tarragona, que incorporin urgències les 24 hores, que facin visites 100% presencials -més enllà de la sol·licitud d'informes, receptes, baixes o altes-. També volen "que l'Atenció Primària l’enforteixin amb els recursos per al seu ple funcionament, amb les professionals sanitàries necessàries i amb millores de les seves condicions laborals".

Des del Grup de Treball consideren que la sanitat pública en un sistema amb concertació privada "està determinada a ser incompleta, decebedora, ineficaç. Cal que la població ens alcem per a fer dels serveis públics no una font de benefici privat sinó un bé exclusivament al servei de la població. Hem de defensar la sanitat pública dels interessos privats que la volen degradar".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: