Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salut convoca l'oci nocturn per l'allau de casos entre els joves i el sector avisa que tancar és "una sentència de mort"

El Govern prepara noves mesures per intentar aturar el creixement exponencial de contagis

Cares de pomes agres de Marco Rivera, directiu d'ARONS, i Joaquim Boadas, secretari general de la FECASARM, en ser informats de l'anunci del tancament de l'oci nocturn, mentre feien una roda de premsa a Salou Cares de pomes agres de Marco Rivera, directiu d'ARONS, i Joaquim Boadas, secretari general de la FECASARM, en ser informats de l'anunci del tancament de l'oci nocturn, mentre feien una roda de premsa a Salou NÚRIA TORRES / ACN
Societat ACN
Dimarts, 06 Juliol 2021 14:12

El Departament de Salut ha convocat el sector de l'oci nocturn a una reunió aquest dimarts al migdia davant l'explosió de casos entre els joves. El Govern prepara noves mesures per intentar aturar el creixement exponencial de contagis. El BIOCOMSC calcula que un de cada 40 joves acabarà infectat en els propers dies.

El secretari general de FECASARM, Joaquim Boadas, ha explicat que no saben el motiu de la trobada, però que confien que sigui per introduir els tests d'antígens abans d'entrar als locals, una mesura que fa molts mesos que reclamen. "Si ens fan tancar seria la ruïna definitiva, una sentència de mort", ha dit Boadas en una atenció als mitjans des de Salou, on precisament reclama la implementació dels tests previs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: