Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un grup de 31 estudiants de la URV es troba confinat en un hotel de Malta tot i estar vacunats

Un passatger del vol en el qual anaven va donar positiu i tot apunta que s'hauran d'estar tancats fins el dia 10

Imatge d'arxiu del Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili (URV) Imatge d'arxiu del Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili (URV) ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dimecres, 30 Juny 2021 15:33

Un grup de 31 estudiants de fisioteràpia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) es troba confinat en un hotel de Malta. Un passatger de l'avió en el qual van viatjar va donar positiu per covid-19 i malgrat 29 dels 31 membres estan vacunats i els altres van presentar una PCR negativa abans d'embarcar, el govern maltès els ha obligat a tancar-se. Els alumnes, que tot just s'han graduat enguany, van marxar el dia 25 i tenien previst fer una estada fins el proper dia 2 com a viatge de final de curs.

Des d'aquest dimarts que es troben confinats i sembla que s'hauran d'estar a l'hotel fins el proper dia 10. A través de Twitter, han denunciat la situació i que el govern local no els ha trucat per informar-los.

La URV els ha donat suport, s'ha posat a la seva disposició i està treballant amb la subdelegació del govern espanyol a Tarragona per resoldre la situació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: