Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Relleus solidaris en benefici de la lluita contra el càncer

La iniciativa, que involucra a 123 delegacions de la Lliga contra el Càncer, organitza cada cap de setmana activitats en una comarca diferent

Dissabte passat es va celebrar a Santa Coloma de Queralt una bicicletada solidària, per recollir fons per la Lliga Contra el Càncer del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre Dissabte passat es va celebrar a Santa Coloma de Queralt una bicicletada solidària, per recollir fons per la Lliga Contra el Càncer del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre START UP / AJUNT. DE SANTA COLOMA DE QUERALT
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 24 Juny 2021 12:44

La Conca de Barberà va donar el tret de sortida el cap de setmana passat als 'Relleus Solidaris', una activitat intercomarcal que té com a objectiu recórrer, amb un "testimoni", les 123 delegacions de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. L'activitat, que s'allargarà fins a finals d’estiu, recorrerà cada cap de setmana una comarca diferent.

Després de passar per la Conca de Barberà, el cap de setmana del 19 i 20 de juny, el “testimoni” farà el següent recorregut: Alt Camp, Baix Penedès, Tarragonès, Baix Camp, Priorat, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Baix Ebre i Montsià. En cada comarca la delegació corresponent realitza l'activitat que considera adient, bé sigui una cursa, una caminada, una bicicletada, una nedada, una vermutada... D’aquesta manera, el projecte no és limita només al tema de la cursa i la multitud d’activitats que es realitzaran fa possible que hi pugui participar molta més gent.

Objectiu: recaptar diners per la lluita contra el càncer

L'objectiu d'aquesta acció solidària és, per una banda, recaptar diners en benefici de la lluita contra el càncer i, per l'altra, realitzar una acció conjunta involucrant totes les delegacions de la Lliga. D'aquesta manera es vol aconseguir que totes les delegacions actuïn com una sola, involucrant a totes les persones dels diferents territoris per crear-ne un de sol, el territori més solidari mai vist fins ara a les nostres terres.

Des de la Lliga consideren que amb aquesta acció es fa palesa la gran dita que tant ens identifica: la unió fa la força. “Totes les delegacions acabaran sent una de sola i la Lliga serà més Lliga que mai. Tots els territoris treballant per una sola causa, tots els territoris treballant com un de sol pel bé de totes aquelles persones que ho necessiten. La nostra identitat està basada en la solidaritat, l'empatia, l'associació i sobretot el voluntariat, una de les branques més fortes de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre”, afirmen des de l’organització.

Pròxima parada, Baix Penedès

A la comarca del Baix Penedès, els 'Relleus Solidaris' arribaran el proper diumenge 27 de juny, a les 11 h, amb la delegació de Sant Jaume dels Domenys, que seguirà Banyeres. A Sant Jaume, d’11 a 12 hores, a la pista de l’Escola Els Quatre Vents, es podrà gaudir d’una Master Class de ball en línia amb el Figueres, i, de 12 a 13 hores, es realitzarà un vermut solidari a la Societat Cultural i Recreativa de Sant Jaume. A les 13 h, es passarà el relleu a Banyeres, on a la plaça de l’Ajuntament, l‘Esbart Santa Eulàlia farà una actuació.

Els relleus continuaran el cap de setmana següent, el dissabte 3 de juliol, a les 09h, amb una caminada des de Santa Oliva fins a Bellvei, i després seguirà el relleu Bellvei, Albinyana, Masllorenç, Bonastre i es tancarà al Vendrell, a les 18 hores, amb la caminada pel passeig marítim sortint des de la plaça de les palmeres.

relleus solidaris cartell

Les incripcions

El preu de la inscripció és de 5 euros i inclou la polsera solidària dels relleus. Malgrat que encara no estan definides les activitats de totes les comarques (s’acabarà de tancar en els propers dies), les persones que vulguin ja es poden inscriure a través del web www.lligacontraelcancer.cat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: