Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sopar de Sant Pere de franc per a qui trobi (i lliuri) la llamborda de Reus

Dos restaurants del Mercadal impulsen una nova iniciativa per recuperar la pedra

Dos restaurants ofereixen un sopar de franc a qui trobi i entregui la llamborda del Mercadal Dos restaurants ofereixen un sopar de franc a qui trobi i entregui la llamborda del Mercadal REUSDIGITAL.CAT
Societat Reus Digital
Dijous, 17 Juny 2021 20:47

El cas de la llamborda del Mercadal de Reus no s'ha tancat. El batlle, Carles Pellicer, va dir el passat dimarts que els lladres han estat identificats, que han demanat perdó però que tot i així se'ls ha sancionat. La multa és de 200 euros per a cadascun dels sis incívics que es van endur la pedra de plaça. A banda, l'alcalde va subratllar que també s'haurien de fer càrrec de la despesa que suposarà elaborar una nova peça i col·locar-la. En aquest sentit, el Gremi de la construcció del Baix Camp s'ha ofert a subministrar-la i instal·lar-la.

El cas és que Pellicer no va tancar la porta a l'aparició final de la llamborda. L'alcade va indicar que els lladres van anar a buscar-la allà on l'havien deixada, però que no la van trobar. En conseqüència, pot tenir-la qualsevol. Davant d'aquesta possibilitat, un parell de restaurants del Mercadal ofereixen ara una suculenta recompensa per a qui la trobi i la lliuri. De cara a la nit de Sant Pere, Casa Coder i Cal Gallisà convidaran qui es presenti amb la pedra més buscada del món.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: