Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou posa en marxa la comissaria descentralitzada de platja per garantir la seguretat a l'estiu

Vint agents de la Policia Local, de forma coordinada amb els Mossos d'Esquadra, controlaran la zona de costa

Imatge de l'alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor de Seguretat Ciutadana, David González, durant la posada en marxa de la comissaria descentralitzada de platja. Fotografia cedida per l'Ajuntament de Salou Imatge de l'alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor de Seguretat Ciutadana, David González, durant la posada en marxa de la comissaria descentralitzada de platja. Fotografia cedida per l'Ajuntament de Salou AJUNTAMENT DE SALOU
Societat ACN
Dimarts, 15 Juny 2021 18:04

Salou torna a posar en marxa la comissaria descentralitzada de platja amb l'inici de la temporada d'estiu. Tindrà una dotació de vint agents de la Policia Local que, coordinadament amb els Mossos d'Esquadra, assumiran la tasca de garantir la seguretat de visitants i residents durant la campanya turística. És el quinzè any consecutiu que l'Ajuntament aposta per aquest centre que coordina la seguretat a les platges. La comissaria està situada a la plaça de les Comunitats Autònomes i estarà oberta de deu del matí a sis de la tarda, a excepció dels moments de major concurrència, quan donarà servei fins les vuit del vespre. Les dependències estaran també equipades amb un intèrfon exterior connectat a la centraleta policial permanentment.

Els vint agents de la Policia Local que estaran destinats en aquestes instal·lacions patrullaran la zona a peu, en bicicleta, en quad o bé en vehicle elèctric. El consistori salouenc apunta que poden arribar a atendre fins a 4.000 serveis al llarg dels quatre mesos en què es concentra la temporada alta.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, remarca que aquest sistema els permet tenir "una policia de proximitat, ràpida i resolutiva". En aquest sentit, els agents estan preparats per donar servei no només a turistes nacionals sinó també estrangers, motiu pel qual tenen coneixement d'un mínim de dues llengües per poder atendre a la ciutadania.

Servei fins el 30 de setembre

Aquest servei estarà disponible fins el 15 de setembre amb la totalitat dels agents destinats, i posteriorment, fins el 30 de setembre, es farà una reducció de plantilla coincidint amb el final de la temporada alta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: