Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'obren les inscripcions al Casal d'estiu municipal de Valls

El Casal, que tornarà a ser inclusiu, ocuparà l’Escola Baltasar Segú entre els dies 28 de juny i 30 de juliol

El Casal, que tornarà a ser inclusiu, ocuparà l’Escola Baltasar Segú entre els dies 28 de juny i 30 de juliol El Casal, que tornarà a ser inclusiu, ocuparà l’Escola Baltasar Segú entre els dies 28 de juny i 30 de juliol ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 12 Mai 2021 08:37

Un any més torna el Casal d'estiu municipal de Valls que es realitzarà a l'Escola Baltasar Segú de la mà dels joves monitors de l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, entre els dies 28 de juny i 30 de juliol, adreçat a nens i nenes de 3 fins als 12 anys. Enguany, com l’any passat, el casal serà inclusiu per a infants i joves amb diversitat funcional. Aquest objectiu s'aconsegueix mitjançant la contractació de més monitors i monitores que se sumen a l'activitat del casal sense cap cost afegit per a les famílies, adaptant, si cal, les activitats perquè tothom que hi participi les pugui realitzar.

El casal d'estiu treballa per projectes i ja es prepara perquè els xiquets i xiquetes s’ho passin d’allò més bé vivint una gran aventura viatjant de conte a conte, però al mateix temps aprenguin força coses divertint-se. Aquest any s’endinsaran en el món del llibre per ajudar una escriptora. Tots junts descobriran la vida dels personatges dels contes a través dels sentits: gust, oïda, olfacte, vista i tacte. Hauran d'ajudar l'escriptora a crear grans llibres i ajudar així també l'editorial que està passant per una situació crítica.

Les inscripcions, que han començat aquest dimarts 11 de maig, són telemàtiques i s’allargaran fins al 23 de juny (més informació sobre les inscripcions). A partir del 28 de juny, una vegada ja hagi començat el casal, es podran fer presencials a l'Escola Baltasar Segú. També es podran formalitzar el dia 11 de juny abans de la reunió amb totes les famílies a les 19 h a Vallsgenera.

Les inscripcions, però, es mantindran obertes mentre duri el casal i es continuaran fent presencialment cada setmana, però caldrà comunicar-ho fins el dimecres anterior a la setmana que es vulgui participar. Les famílies que tinguin dificultats per fer la inscripció en línia poden enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Per a inscripcions o veure tota la informació relacionada amb el casal d’estiu 2021, es pot consultar el web www.casaldestiuvalls.net

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: