Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre de Dia de la Pobla de Mafumet, contra l’Alzheimer

Onze persones usuàries han participat d’aquesta iniciativa, tot llegint el poema 'Dime, Carmelita', d’Elvira Sastre

Onze persones usuàries han participat d’aquesta iniciativa, tot llegint el poema 'Dime, Carmelita', d’Elvira Sastre Onze persones usuàries han participat d’aquesta iniciativa, tot llegint el poema 'Dime, Carmelita', d’Elvira Sastre AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 13 abril 2021 00:03

L'atenció i el respecte a la gent gran és un dels eixos fonamentals de l’acció que impulsa l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet. Ho fa -amb el parèntesi obligat per la pandèmia amb diverses iniciatives destinades a oferir una jubilació activa i digna per a les persones que formen part d’aquest grup d’edat.

Aquest mateix objectiu es persegueix al Centre de Dia del municipi, a on l’atenció a la gent gran s’eleva fins al mínim detall per fer-los sentir estimats, compresos i respectats. A més, des d’aquest espai d’atenció a la gent gran, es duen a terme diverses accions i iniciatives destinades a mantenir l’activitat física i cognitiva dels seus usuaris, tal i com va succeir recentment amb l’adhesió al projecte d’Accent Social, consistent en la lectura col·laborativa d’un poema per alçar la veu contra l’Alzheimer.

En concret, un total d’onze persones usuàries del Centre de Dia de la Pobla de Mafumet han participat d’aquesta iniciativa, tot posant veu al poema 'Dime, Carmelita', d’Elvira Sastre.

Són versos que ens parlen de l’Alzheimer, de la pèrdua dels records, però també de com les emocions perduren, i de com les mostres d'afecte i la manera de comunicar-nos, més propera i més lligada a les emocions, passen a un primer pla.

El resultat d’aquest projecte impulsat des del Centre de Dia de la Pobla és un vídeo de poc més de dos minuts de durada, en què les onze persones participants reciten el poema i, també, alcen la veu contra l’Alzheimer.

El vídeo del projecte pot ser vist aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: