Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Setmana de la Dona a Creixell

La Regidoria de Benestar Social i de la Dona organitza, del 6 al 14 de març, activitats per visibilitzar les dones i el tercer sector que ha patit en aquesta pandèmia

Les activitats del 8-M a Creixell arrencaran aquest dissabte amb la confecció del Mural de les Papallones Les activitats del 8-M a Creixell arrencaran aquest dissabte amb la confecció del Mural de les Papallones CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 05 Març 2021 07:38

La Regidoria de Benestar Social i de la Dona de l'Ajuntament de Creixell celebra, del 6 al 14 de març, la Setmana de la Dona amb un programa d'activitats orientades a visibilitzar les dones i donar visibilitat al tercer sector que ha patit tant en aquesta pandèmia. Coincidint amb la commeració del 8-M, Dia Internacional de la Dona, el consistori també creu convenint "trencar rols i estereotips amb les famílies".

Per això, des de la Regidoria d'Igualtat s'anima a totes les veïnes a participar en els tallers, cursos, xerrades i la resta d'actes organitzats amb motiu de la Setmana de la Dona. Alhora recorden que algunes d'aquestes activitats requereixen inscripció per a participar.

La Setmana de la Dona

Els actes de la Setmana de la Dona donaran el tret de sortida aquest dissabte 6 de març amb el mural de les Papallones Liles, que es confeccionarà, a les 10:30h, a la caseta de la pèrgola de les Rambles de les moreres. L'endemà diumenge, a les 12h, hi haurà una classe de ioga al gimnàs de Creixell. Es recomana a les participants que portin la seva estoreta.

El dilluns 8 de març, a les 12h, a l'Ajuntament de Creixell, es farà lectura del Manifest amb motiu del Dia Internacional de la Dona. 

Les activitats es reprendran el dimarts 9 de març, a les 17h, amb la sortida 'Caminem juntes?, que tindrà com a punt de trobada l'Ajuntament. L'endemà dimecres dia 10, a les 17h, tindrà lloc la iniciativa 'Fem un cafè i xerrem?' al Casal Municipal. 

La segona edició del Concurs Berenar Multicultural es farà el dijous dia 11, a les 17h, al Casal Municipal. Els més petits i petites de la casa podran gaudir de Jocs per a infants el divendres dia 12, a partir de les 17h, a la Biblioteca.

L'exposició 'Does (i)visibilitzades es podrà veure el dissabte 13 de març, a les 12h, a la plaça Major. Coincidit amb aquesta mostra, es farà entrega dels premis del II Certamen Literari Papallones Liles.

Les activitats clouran el diumenge dia 14, a les 17h, amb la projecció d'una pel·lícula i un debat posterior.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: