Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra tindrà pla d’Igualtat de Gènere i LGTBIQ+ i d’Igualtat d’Oportunitats entre homes i dones

Els actes per celebrar el 8-M, Dia Internacional de les Dones, tindran com a colofó l'aprovació dels nous plans d'igualtat en el Ple del 18 de març

Enguany el manifest del 8-M de Torredembarra es llegirà a les portes de la Biblioteca Mestra Maria Antònia Enguany el manifest del 8-M de Torredembarra es llegirà a les portes de la Biblioteca Mestra Maria Antònia ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 04 Març 2021 21:10

La Regidoria d’Acció Social de l'Ajuntament de Torredembarra presenta un seguit d’actes commemoratius per a celebrar el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones. La regidora d’Acció Social, Marga Rovira, ha explicat que la celebració enguany anirà més enllà, amb la previsió d’aprovar en el ple ordinari del 18 de març el Pla Municipal d’Igualtat de Gènere i LGTBIQ+ i Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre homes i dones a l’Ajuntament de Torredembarra, el contingut dels quals es presentarà als mitjans de comunicació el mateix 8 de març.

Programa d’actes commemoratius

Dilluns 8 de març

D’11 a 12 h. Programa de ràdio en directe a Ona La Torre – Taula rodona 'Dones per la convivència'.

12 h. Lectura del manifest, a càrrec de la Corporació Municipal. A les portes de la Biblioteca Mestra Maria Antònia. Enguany s’ha canviat l’habitual ubicació la lectura del manifest (el Castell, seu de l’Ajuntament), per la Biblioteca que porta el nom de la mestra Maria Antònia Hernández Sagarra, filla adoptiva a títol pòstum de la vila de Torredembarra, per posar en valor el talent de les dones del municipi.

A les 17 h. Passejada de dones torrenques pel patrimoni indià, a càrrec del Grup de Dones de Torredembarra. Lloc de trobada: plaça de la Vila. Confirmació al 661 680 478.

Diumenge 21 de març

19 h. Representació teatral 'De mares i filles', al Casal Municipal. Escrita i dirigida per Paco Mir. Entrades a la venda al web www.torredembarra.cat. Preu general 7 € i preu reduït 5 €.

Dijous 25 de març

A les 18 h. Tertúlia virtual sobre la novel·la “Color de pell” de Nell Leyshon, amb l’experta feminista Montserrat Gatell, amb inscripció a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Divendres 26 de març

A les 17.30 h. Tertúlia sobre el còmic Blue, de la reconeguda Mangaka Kiriko Nananan, amb inscripció a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Durant tot el mes, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia hi haurà l'exposició de novetats literàries sobre feminisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: