Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un centenar de persones cremen fotos dels Borbons a Tarragona i protesten per l'empresonament de Hasel

La concentració convocada per l'esquerra independentista es desenvolupa sense incidents

Imatge de la crema de fotos dels Borbons que s'ha fet aquest dilluns a Tarragona, el 22 de febrer del 2021 Imatge de la crema de fotos dels Borbons que s'ha fet aquest dilluns a Tarragona, el 22 de febrer del 2021 ELOI TOST / ACN
Societat ACN
Dilluns, 22 Febrer 2021 20:17

Prop d'un centenar de persones s'han concentrat aquest dilluns a Tarragona per cremar fotos dels Borbons i reclamar l'alliberament de Pablo Hasel. Es tracta de la sisena jornada de protesta per l'empresonament del raper lleidatà i que s'ha desenvolupat sense incidents durant aproximadament un quart d'hora. El punt de trobada ha estat l'estàtua dels Despullats, al bell mig de la Rambla Nova, i s'han cridat proclames com "els Borbons als taurons". Els manifestants s'han emplaçat a reunir-se de nou aquest dimecres al mateix punt per fer una assemblea oberta i debatre sobre les accions a dur a terme en els propers dies.

En l'acte s'ha denunciat la "violència policial" i s'ha reclamat l'alliberament i la retirada dels càrrecs contra les persones que han estat detingudes en les jornades de protesta per l'empresonament de Hasel de la darrera setmana. Com ha estat habitual en els darrers dies s'ha reclamat l'alliberament del raper i s'ha mencionat el cas d'Elgio, un artista de Sabadell que també ha estat condemnat. Paral·lelament els concentrats han denunciat que hi ha "grups feixistes" que s'han infiltrat en les protestes i que han causat aldarulls de manera coordinada amb la policia.

Després de la crema de fotografies la concentració s'ha desconvocat i a poc a poc els assistents han anat marxant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: