Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marc Arza (PDeCAT): "Darrera de cada botiga que tanca, hi ha una família que pateix"

El PDeCAT denuncia des de Reus que "el govern pren les mesures a cops de destral, i no amb suaus talls de bisturí"

El cap de llista del PDeCAT a la demarcació de Tarragona, Marc Arza, acompanyat per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i altres membres de la candidatura El cap de llista del PDeCAT a la demarcació de Tarragona, Marc Arza, acompanyat per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i altres membres de la candidatura PDeCAT
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Gener 2021 15:43

Aquest matí, el cap de llista del PDeCAT a la demarcació de Tarragona, Marc Arza, acompanyat per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i altres membres de la candidatura, com Irene Mallol, número 3, Montse Caelles, número 5 i regidora de promoció de Reus i Lourdes Aluja, número 13 i alcaldessa de Pradell de la Teixeta, han sortit al carrer per tal de fer palès la situació en que es troba el sector del comerç.

El candidat ha criticat que el govern de la Generalitat (Junts i ERC) "va decidir tancar tots els comerços en cap de setmana, en plena època de rebaixes, a tot el país, sense cap consideració territorial". Arza, ha recalcat que “en cap cas es critica que es prenguin mesures per millorar la situació sanitària”, sinó que el que el PDeCAT posem de manifest és “que el govern pren aquestes mesures a cops de destral, i no amb suaus talls de bisturí”. “Hi ha comarques on les xifres són més baixes”, ha explicat el candidat, que ha demanat que les mesures es puguin prendre per municipis concrets o regions sanitàries.

“Darrera de cada botiga que tanca, hi ha una família que pateix”, ha denunciat el candidat, afegint que “pateix perquè el govern no ha habilitat les ajudes   necessàries perquè comerciants i autònoms puguin tirar endavant”. Arza, ha exposat que “ja no hi ha excusa”, fent referència a que ja fa 10 mesos que estem en pandèmia i que “la improvisació dels primers mesos era comprensible, la improvisació que hi ha ara és inacceptable, el govern de la Generalitat no respon a les necessitats del país”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: