Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC aposta per la indústria tecnològica i el comerç de proximitat al Baix Penedès

La núm 3 de la llista per Tarragona, Irene Aragonès, i el candidat comarcal, Ivan Faccia, s'interessen per diversos projectes del territori

La núm 3 de la llista d'ERC per Tarragona, Irene Aragonès Gràcia, -segona a la dreta de la imatge- ha visitat Banyeres del Penedès i altres poblacions de la comarca, amb altres membres de la candidatura La núm 3 de la llista d'ERC per Tarragona, Irene Aragonès Gràcia, -segona a la dreta de la imatge- ha visitat Banyeres del Penedès i altres poblacions de la comarca, amb altres membres de la candidatura ERC BAIX PENEDÈS
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 15 Gener 2021 07:47

Irene Aragonès Gràcia, candidata i número 3 per Esquerra Republicana a les properes eleccions al Parlament a la demarcació de Tarragona ha visitat aquest dijous el Baix Penedès juntament amb el candidat comarcal i vuitè per Tarragona, Ivan Faccia Serrano i altres membres d’ERC Baix Penedès.

Durant la visita, la comitiva s’ha reunit en primer lloc amb l’alcalde de Banyeres, Amadeu Benach, l’alcalde de Santa Oliva, Josep Carreras i la regidora de govern, Marta Ventura de Sant Jaume dels Domenys que han explicat els projectes de reindustrialització i aposta per projectes basats en la tecnología i la I+D com representa Idiada i la indústria del vehicle elèctric respectuós amb el medi ambient i amb el territori que aportin nous elements que tinguin en compte la transició ecològica i crear una xarxa de polígons amb el sól industrial ja existent que respongui a les actuals necessitats de les empreses.

També s’ha reafirmat l’oposició d’ERC Baix Penedès a la implantació de grans projectes industrials que substitueixin els terrenys agrícoles en gran extensions de plaques fotovoltàiques, i l’aposta per aquesta energía en sostre industrial ja existent. S’ha acabat amb una vista panoràmica per situar aquests projectes en el seu emplaçament.

Tot seguit, els dos candidats, s’han traslladat a Calafell on han estat rebuts pel regidor i portaveu del partit republicà a la localitat, Carles Martin, i han mantingut una reunió amb representants del comerç i de la restauració local on han abordat la situació actual del col.lectiu. Esquerra segueix insistint que un cop concedits els ajuts directes de la Generalitat amb les limitacions pressupostàries ja reconegudes, cal que el Govern de l’Estat també aporti ajuts directes als col.lectius afectats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: