Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Treballadors d'IQOXE afirmen que l'empresa no els deixa parlar en l'acte intern de record per les víctimes de l'explosió

Unes 280 persones entre treballadors i familiars de les víctimes assisteixen a l'homenatge

Imatge del minut de silenci d'homenatge que han fet els treballadors d'IQOXE en motiu del primer aniversari de l'explosió que va causar la mort de tres persones, el 14 de gener del 2021 Imatge del minut de silenci d'homenatge que han fet els treballadors d'IQOXE en motiu del primer aniversari de l'explosió que va causar la mort de tres persones, el 14 de gener del 2021 IQOXE
Societat ACN
Dijous, 14 Gener 2021 17:17

Treballadors d'IQOXE asseguren que l'empresa no els ha permès parlar en l'acte intern de record per les víctimes de l'explosió de fa un any que s'ha fet aquest dijous. En un document que el comitè d'empresa va enviar aquest dimecres a la plantilla, i al qual ha tingut accés l'ACN, els representants dels treballadors expliquen als seus companys que van "suplicar" diverses vegades al departament de recursos humans "dir quatre paraules". Una petició que l'empresa va denegar.

Fonts de la companyia han apuntat a l'ACN que van decidir que el format seria un minut de silenci.

L'acte s'ha fet aquest dijous a la una del migdia i hi han assistit unes 280 persones entre treballadors d'IQOXE, d'empreses subcontractades i familiars de les víctimes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: