Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cinc trams viaris de la demarcació de Tarragona afectats encara per neu i gel arran del temporal

Dues de les carreteres tallades són la T-740 a Falset i la T-700 a Vimbodí

Un vehicle circulant per una carretera nevada del Priorat restablerta pels equips de la Diputació de Tarragona Un vehicle circulant per una carretera nevada del Priorat restablerta pels equips de la Diputació de Tarragona DIPTA.CAT
Societat ACN
Dimecres, 13 Gener 2021 21:15

24 trams de la xarxa viària catalana continuen afectats aquest dimecres a la nit per neu i gel arran del temporal Filomena del cap de setmana, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). D'aquest total, 6 són carreteres tallades, 5 de les quals a la demarcació de Tarragona i l'altra a la de Barcelona. En general, són vials de la xarxa viària secundària, segons informa l'SCT. A les 18 carreteres restants, principalment a les demarcacions de Lleida i de Tarragona, cal extremar la prudència per la presència de gel o neu a la calçada.

A la de Tarragona les 5 carreteres tallades són la T-740 a Falset, la T-700 a Vimbodí, la TV-3021 a Rasquera, la TV-3111 a Tivissa i la TV-7411 entre Riba-roja d'Ebre i la Pobla de Massaluca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: