Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou dona 600 mascaretes solidàries, confeccionades a mà pel Grup de Dones, a Càritas

L'alcalde agraeix a les entitats la seva tasca solidària en uns moments en què "la suma d'esforços per ajudar les persones més desfavorides és vital"

L'alcalde de Salou ha donat 600 mascaretes solidàries a Càritas, que han estat confeccionades a mà pel Grup de Dones L'alcalde de Salou ha donat 600 mascaretes solidàries a Càritas, que han estat confeccionades a mà pel Grup de Dones AJUNTAMENT DE SALOU
Societat ACN
Dimecres, 13 Gener 2021 19:34

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va assistir divendres a la donació de 600 mascaretes a Càritas Interparroquial, que han estat confeccionades pel Grup de Dones, sota el patrocini de la Regidoria de Participació Ciutadana.

Granados va agrair al Grup de Dones la seva tasca solidària, en aquests moments en què “la suma d’esforços per ajudar les persones més desafavorides a tirar endavant és vital”. Així mateix, va valorar molt positivament la tasca voluntària i compromesa que realitza Càritas, “que és una peça clau, per a nosaltres, en l’ajuda cap a les famílies més vulnerables de Salou”.

Per la seva part, el regidor Hèctor Maiquez, va manifestar que "des del departament, estem molt satisfets que la participació ciutadana, en aquest cas, del Grup de Dones, que ha fet una gran tasca, es tradueixi en ajut a la població que més ho necessita".

Les mascaretes tenen molt bones prestacions, ja que estan confeccionades amb un teixit hidrofugat que repel·leix els aerosols i no es mulla, però conserva la seva porositat i la permeabilitat a l’aire. Cal dir, també, que es poden rentar a 90 graus i permeten el seu ús moltes vegades. En aquest sentit, Càritas les donarà, els dimarts i els dimecres, durant l’acte de lliurament d’aliments, a les persones més necessitades per tal que puguin protegir-se amb seguretat de contreure la COVID-19.

L’horari d’atenció de Càritas (c. Ciutat de Reus, 34) és de dilluns a dissabte, de 10 a 13 hores; i el repartiment d’aliments a les persones necessitades, que són derivades des de Serveis Socials de l’Ajuntament, és de 10 a 12 h, dimarts i dimecres.

A l’acte també hi van ser presents el director de Càritas, Esteve Tomàs; la presidenta del Grup de Dones, Sílvia Rovira, i la tresorera, Dolors Gilavert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: