Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Convoquen una vaga del personal de neteja de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona del 19 al 21 de gener

El comitè afirma que l'empresa concessionària no paga el plus de toxicitat i perillositat que correspon per la covid-19

Imatge d'arxiu de l'exterior de l'àrea d'Urgències de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona Imatge d'arxiu de l'exterior de l'àrea d'Urgències de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona ROGER SEGURA / ARXIU / ACN
Societat ACN
Dimecres, 13 Gener 2021 15:01

El comitè d'empresa de Garbialdi SA, l'empresa que presta els serveis de neteja a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, ha convocat una vaga els dies 19, 20 i 21 de gener en els tres torns de treball. Els representants dels treballadors argumenten que l'empresa incompleix el conveni col·lectiu i el pacte d'empresa, i no paga el plus de toxicitat i perillositat que, al seu parer, seria d'aplicació en aquests moments per la pandèmia de la covid-19.

Els representants dels treballadors lamenten haver d'arribar a aquesta situació "en moments tan crítics", però diuen que no els queda cap altra opció davant la "negativa rotunda" de la direcció de l'empresa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: