Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es mor l'històric regidor de la Riba Ramon Gausset Vinós

L'Ajuntament de la Riba ha decretat tres dies dol pel regidor de Cultura republicà

Ramon Gausset va ser l’artífex d’iniciatives polítiques com el Sopar de la República que, el 2014, va presidir Oriol Junqueras a la Riba Ramon Gausset va ser l’artífex d’iniciatives polítiques com el Sopar de la República que, el 2014, va presidir Oriol Junqueras a la Riba ERC VALLS I L'ALT CAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 08 Gener 2021 21:36

Aquest dijous 8 de gener ha trascendit la mort sobtada de Ramon Gausset Vinós, regidor de Cultura de l’Ajuntament de la Riba, als 73 anys.

L'Ajuntament de la Riba ha expressat el seu condol "en memòria d'ell i la resta de les víctimes per la Covid-19" i ha decretat tres dies de dol al municipi. El consistori ha destacat que la figura de Ramon Gausset Vinós, "ha estat de gran importància per aquest municipi per tota la seva dedicació, treball i entrega durant aquesta legislatura i les anteriors en què ha estat regidor de l’Ajuntament de La Riba, així com la seva participació activa en les entitats sense ànim de lucre col·laborant sempre en les activitats culturals i socials que s'organitzaven a la Riba".

Ribetà il·lustre, català insubornable i republicà exemplar

El partit on militava l'històric Ramon Gausset Vinós, ERC, el recorda com "un ribetà il·lustre, un català insubornable, un republicà exemplar que ha estat un company infatigable en la llarga lluita pels drets i les llibertats de Catalunya".

Arrelat a la Riba, a la seva gent i a les seves associacions, participà activament i fins al darrer dia en tota mena d’activitats i iniciatives en pro d’un poble que estimà apassionadament. Com també fou un actiu i apassionat ceramista i un amant i gran coneixedor de la música clàssica. La Federació Comarcal d'ERC a l'Alt Camp i la Secció Local de Valls expressa sobre Gausset que "res humà no li era aliè, i a una persona amb aquesta extraordinària capacitat per treballar pel bé comú i per gaudir de les manifestacions humanes més sensibles, com l’art o la música, el compromís polític es manifestava en forma de militància activa i generosa amb el partit de Macià i Companys".

Com a cap de llista i regidor d’ERC per la Riba en passats mandats, com a membre de l’executiva comarcal del partit, com a simple militant de base durant molts anys i fins al darrer dia, "la seva aportació sempre fou generosa, estimulant, modèlica", destaquen. Ramon Gausset va ser l’artífex d’iniciatives polítiques com el Sopar de la República que, el 2014, va presidir Oriol Junqueras a la Riba.

La Federació Comarcal d’ERC a l’Alt Camp i la Secció Local de Valls s’uneixen al dolor de la seva família, del poble de la Riba i de totes les seves múltiples coneixences en el món de l’art i la música. "Els republicans de l’Alt Camp se senten orfes, i el seu tarannà de fidelitat i compromís amb la nació romandrà en tots ells i totes elles com una lliçó i un estímul renovat", conclou el comunicat dels republicans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: