Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Matías Alonso, Pere Lluís Huguet i Carme Margalef encapçalen la llista de Cs per Tarragona el 14-F

L'advocat i actual portaveu de la formació a Salou s'incorpora a la candidatura taronja com a independent

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Salou, Pere Lluís Huguet, -a la dreta-, serà el núm 2 de les llistes de Cs per Tarragona. En aquesta imatge, Huguet acompanya Carlos Carrizosa en una visita al Mercat Municipal de Salou El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Salou, Pere Lluís Huguet, -a la dreta-, serà el núm 2 de les llistes de Cs per Tarragona. En aquesta imatge, Huguet acompanya Carlos Carrizosa en una visita al Mercat Municipal de Salou ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Divendres, 08 Gener 2021 10:16

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Salou, l'advocat Pere Lluís Huguet és la gran novetat a la llista de la formació per la circumscripció de Tarragona en els comicis del 14-F. Huguet s'incorpora a la candidatura taronja com a independent i ocupa el número 2 a la llista que torna a encapçalar Matías Alonso, diputat al Parlament des del 2012.

El tercer lloc de la llista és per Carme Margalef, membre del Consell General de Cs i secretària provincial de Programes del partit. Nascuda a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, és professora de primària en un col·legi de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: