Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Club Excursionista Trail Tarraco recapta 826 euros per a famílies vulnerables de Mont-roig del Camp

Creu Roja de Mont-roig gestionarà els fons solidaris, adquirint aliments perquè famílies del municipi puguin omplir la nevera

Creu Roja de Mont-roig del Camp gestionarà els fons solidaris, adquirint aliments perquè famílies del municipi puguin omplir la nevera Creu Roja de Mont-roig del Camp gestionarà els fons solidaris, adquirint aliments perquè famílies del municipi puguin omplir la nevera CE TRAIL TARRACO
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Gener 2021 08:37

La secció solidària del Club Excursionista Trail Tarraco, en col·laboració amb la Creu Roja i l’Ajuntament de Mont-Roig del Camp, ha recaptat 826 euros en el marc d’una campanya solidària per adquirir productes de primeres necessitat destinats a les famílies més desfavorides del municipi de Mont-roig del Camp.

Entre el 20 i el 31 de desembre del 2020, la campanya solidària va aconseguir la implicació dels socis i sòcies de l’entitat excursionista, aconseguint recollir una xifra de 826 euros, que permetrà ajudar persones en situació de vulnerabilitat, una situació que en els últims temps s’ha vist agreujada per la pandèmia. La Creu Roja de Mont-roig del Camp gestionarà els fons solidaris, adquirint productes de primera necessitat perquè famílies del municipi puguin omplir la nevera.

“Ha estat un any molt complicat i hi ha molta gent que no té mitjans per a sobreviure. Per aquest motiu, el club ha volgut afegir el seu granet de sorra i s’ha bolcat en aquesta iniciativa que s’ha fet amb aportacions econòmiques, ja que la Covid no ens ha permès dur-la a terme d’una altra manera”, han destacat des del Club Excursionista Trail Tarraco. “Estem orgullosos com a entitat de poder col·laborar en aquesta campanya que considerem de vital importància”, han afegit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: